Hacon deksystemen

Alle Hacon bruggen worden gemaakt met onze unieke HACON brugdeksystemen. Alle HACON brugdekprofielen zijn vervaardigd uit sterk en bijzonder duurzaam glasvezelcomposiet. Door de lichtgewicht open structuur van onze HACON deksystemen ontstaat er een lichtgewicht brugdek met een hoge materiaalsterkte. Hierdoor zijn grote overspanningen mogelijk.

HACON brugdekdelen zijn door hun lichte gewicht ook bijzonder geschikt voor renovatie. De lage belasting van het onderstel zorgt voor een langere levensduur voor uw brug. Onze brugdekken kunnen op vrijwel ieder onderstel eenvoudig gemonteerd worden.

 

Het HACON glasvezelcomposiet is door en door gekleurd en in meerdere kleuren te leveren.  MBHC biedt de volgende typen HACON brugdeksystemen aan:

 

  • HACON HC350: Onze lichtgewicht all-rounder voor overspanningen tot 80cm. Door de geringe hoogte van dit brugdekprofiel is de HC350 uitstekend toepasbaar in steigers, vlonders en loopbruggen.
  • HACON HC400: Onze laatste innovatie op het gebied van gvk brugdekken. Geschikt voor overspanningen tot 90cm. De HC400 is een breed inzetbare oplossing die zich uitstekend leent voor fietsbruggen, voetgangersbruggen met incidenteel verkeer.
  • HACON HC600: Voor overspanningen tot 1 meter is de HC600 uitstekend geschikt. De HC600 is een breed inzetbare oplossing die zich uitstekend leent voor fietsbruggen, voetgangersbruggen met incidenteel verkeer.
  • HACON HC300: Het HC300 brugdeksysteem is geschikt voor het zware werk en wordt toegepast op verkeersbruggen met een maximale belasting tot 30 ton. Dit brugdeksysteem is nagenoeg onverwoestbaar.
  • HACON HCgrip: Het glasvezelcomposiet paneel voor de snelle reparatie of kostenbesparende verbetering van uw terras, brug, vlonder of trap.

 

 

Bestek producten

Informatie aanvraag

×