Hacon bruggen

Hacon bruggen zijn er in vele soorten en maten; van eenvoudige voetgangersbrug tot robuuste verkeersbrug. Met de gepatenteerde Hacon brugsystemen is voor iedere waterpartij, oversteek of vlonderconstructie een oplossing te realiseren. 

 

Glasvezelversterkte Hacon bruggen worden opgebouwd uit Hacon brugdeksystemen en Hacon brugleuningen. Het unieke glasvezelcomposiet is bijzonder veelzijdig. Door de vele combinaties van brugvorm, kleur, brugdeksysteem en brugleuningsysteem is geen Hacon brug hetzelfde. 

 

Onze brugdelen zijn gemaakt om de tijd te weerstaan; lichtgewicht en toch bijzonder duurzaam. Van uw Hacon brug heeft u maar liefst 70 jaar plezier. De vuilwerende coating maakt de brug ook nog nagenoeg onderhoudsvrij, kleurvast, weerbestendig en ongevoelig voor zuren, zouten en andere schadelijke stoffen. Een Hacon brug kiest u voor het leven. 

 

Wilt u weten of een Hacon brug past bij uw project? Neem gerust contact op. Dankzij onze korte lijnen heeft u direct contact met een expert.

 

Over MBHC

MBHC ontwerpt, realiseert, inspecteert en onderhoudt bruggen. Als echte bruggenbouwer vervaardigt MBHC zelf haar glasvezelversterkte composietbruggen in de fabriek in Friesland. 

 

Voor iedere overspanning en ieder project kunt u rekenen op de expertise van onze vakmensen. MBHC levert alles van enkele brugdelen tot volledige bruggen. Installatie van onze brugdelen en -systemen is bijzonder eenvoudig met de standaard meegeleverde installatiedocumenten. Wilt u niet zelf met uw brugdelen aan de slag? Dan verzorgen wij de installatie ter plaatse voor u. 

 

Voordelen van MBHC en haar bruggen:

  • Kwaliteit staat altijd voorop, overal!
  • Flexibele en solide partner.
  • Prijstechnisch concurrerend.

 

Bekijk hier een aantal projecten

Informatie aanvraag

×