Zakelijk

Elegante composietbrug Joure

Glasvezelversterkte kunststof Hacon brug

Stijlvol, sterk, onderhoudsarm en veilig.

Profiel op maat

Gvk profiel op maat

Hacon bruggen

Over MBHC

Levering en montage

Iedere HACON glasvezelversterkte brug wordt op maat, en naar uw specificaties vervaardigd in onze fabriek in Bakhuizen, Friesland. Nadat de juiste informatie bij ons aanwezig is ontvangt u van ons een offerte. Na het akkoord op de offerte kunt u binnen 10 weken over uw brug beschikken.

 

Installatie van een HACON composietbrug van MBHC is bijzonder eenvoudig. Met onze instructies kunt u dan ook eenvoudig zelf de brug of het brugdek installeren.

 

Wanneer u kiest voor ons full service pakket wordt u volledig ontzorgd. Onze specialisten meten uw brug in, en na productie in onze fabriek wordt deze vakkundig ter plaatste geïnstalleerd.

 

Renovatie

Een bestaande brug bij slijtage of verval in zijn geheel vervangen kan een ingrijpende, en vaak prijzige aangelegenheid zijn. MBHC heeft ruime ervaring met brugrenovatie. Wij helpen u dan ook graag met een passend advies en duurzame nieuwe brugdelen.

 

Onze Hacon brugdeksystemen zijn licht van gewicht en bijzonder slijtvast. Door het lage gewicht is de belasting van het onderstel en de fundering van uw brug lager. Zo kunt u met een betrekkelijk kleine ingreep de levensduur van uw brug met tientallen jaren verlengen.

 

Wilt u uw brug renoveren? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een passend advies. Na inspectie, inmeten en offerte weet u precies waar u aan toe bent. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Bestek producten

Stijlvol, sterk, onderhoudsarm en veilig.

Stijlvol, sterk, onderhoudsarm en veilig; wanneer u voor een brug van MBHC kiest, kiest u voor kwaliteit.

MBHC is al meer dan 40 jaar de partner bij uitstek voor aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Wij combineren een Friese no-nonsense aanpak met de nieuwste technieken tot bruggen die generaties lang meegaan.

 

Onze glasvezelversterkte composietbruggen worden vervaardigd in onze fabriek in Bakhuizen, Friesland. Wij leveren u binnen 70 dagen een brug die minimaal 70 jaar mee gaat. Bespreek vandaag nog uw project met onze specialisten.

Informatie aanvraag

×