Hacon brug Rottum

In de prachtige landelijke omgeving van gemeente de Fryske Marren mocht MBHC een sfeervolle Hacon glasvezelcomposietbrug plaatsen. De klassieke verhoogde drieveldsbrug is begaanbaar via de twee glasvezelversterkte composiettrappen. De hoogte biedt genoeg ruimte voor schaatsers en kleine bootjes. De klassieke uitstraling maakt de brug een echte blikvanger on het landschap.

 

De brug bestaat uit vijf segmenten. Deze segmenten zijn in onze Friese fabriek gebouwd en vervolgens naar de locatie gebracht. De brug ligt in een fiets- en wandelgebied, waardoor het noodzakelijk was om de brug in gemakkelijk plaatsbare delen uit te voeren. Het lichtgewicht glasvezelcomposiet is gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen, waardoor het bij uitstek geschikt is voor deze opdracht. 

Gebruikte profielen

 

Glasvezelcomposiet is bijzonder onderhoudsarm en houdt geen vocht vast. Dankzij de extra stroeve, slijtvaste toplaag is deze brug ten alle tijden veilig begaanbaar. Wilt u meer weten over de voordelen van een glasvezelcomposietbrug voor uw project of plan? 

 

Lees meer over de voordelen van glasvezelcomposiet

Informatie aanvraag

×