Robuuste en veelzijdige alleskunner, Hacon HC400

MBHC introduceert het nieuwe vlaggenschip van de Hacon-lijn: de Hacon HC400. Dit nieuwe, robuuste brugdekdeel is een echte alleskunner.

 

De HC400 is het meest innovatieve brugdekdeel tot nu toe. De vernieuwde bevestigingssystemen zorgen voor een betere en eenvoudigere bevestiging waardoor de kans op loszittende of klapperende brugdekdelen aanzienlijk wordt verkleind. Het materiaal van de HC400 heeft een optimale sterkte en stijfheid waardoor het geschikt is voor overspanningen tot 800mm. Bruggen voorzien van de HC400 zijn geschikt voor intensief gebruik door voetgangers, fietsers én dienstvoertuigen. 

 

Net als alle andere Hacon profielen is de HC400 standaard verkrijgbaar in vijf tijdloze kleuren. Wanneer u kiest voor een brugdek met een unieke, eigen uitstraling kan de HC400 op bestelling in bijna iedere RAL kleur vervaardigd worden. 

 

Profiteer van de ervaring en innovatiekracht van MBHC met ons meest geavanceerde brugdekdeel tot nu toe. Bel ons gerust en kijk samen met onze specialisten wat de HC400 kan betekenen voor uw project.

×