Particulier

Kunststof steiger en terras Aalsmeer

Duurzame composiet steiger

Generaties lang plezier.

Profiel op maat

Gvk profiel op maat

Hacon bruggen

Over MBHC

Renoveren

Een bestaande brug bij slijtage of verval in zijn geheel vervangen kan een ingrijpende, en vaak prijzige aangelegenheid zijn. MBHC heeft ruime ervaring met brugrenovatie. Wij helpen u dan ook graag met een passend advies en duurzame nieuwe brugdelen.

 

Onze Hacon brugdeksystemen zijn licht van gewicht en bijzonder slijtvast. Door het lage gewicht is de belasting van het onderstel en de fundering van uw brug lager. Zo kunt u met een betrekkelijk kleine ingreep de levensduur van uw brug met tientallen jaren verlengen.

 

Wilt u uw brug renoveren? Neem contact op voor om vrijblijvende geinformeerd te worden.

Levering

Iedere HACON glasvezelversterkte brug wordt op maat, en naar uw specificaties vervaardigd in onze fabriek in Bakhuizen, Friesland. Nadat de juiste informatie bij ons aanwezig is ontvangt u van ons een offerte. Na het akkoord op de offerte kunt u binnen 10 weken over uw brug beschikken.

 

Installatie van een HACON composietbrug van MBHC is bijzonder eenvoudig. Met onze instructies kunt u dan ook eenvoudig zelf de brug of het brugdek installeren.

Bestek producten

Generaties lang plezier.

Voor een brug of steiger waar generaties lang plezier van hebben gaat u naar MBHC.

 

Wij combineren een oerfriese no-nonsense mentaliteit met moderne technieken voor een brug die een leven lang meegaat. Kies voor een stoere rechte brug over uw vijver, of een stijlvolle getoogde brug over de sloot bij uw erf. Onze composietbruggen zijn bijzonder duurzaam, onderhoudsarm, brandvertragend, en natuurlijk echte blikvangers.

 

MBHC is sinds 1979 de specialist op het gebied van bouw en renovatie van bruggen en glasvezelversterkte composietconstructies. Onze bruggen en brugdelen worden vervaardigd in onze fabriek in Friesland. Bereken direct de mogelijkheden op onze website, of neem gerust contact op voor een afspraak met één van onze specialisten.

Informatie aanvraag

×