Composiet bruggen

MBHC ontwerpt, engineert, realiseert, inspecteert en onderhoudt voor u!

Bruggenbouw

Nederland, water en bruggenbouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als bruggenbouwer bouwt MBHC uit Bakhuizen onder andere (kunststof)bruggen, zowel vaste als beweegbare bruggen. Dit hoofdzakelijk met ons eigen ontwikkelde composiet (gvk) profielen. Wij hebben vele gvk ontwerpen welke geschikt zijn voor loopbruggen, fietsbruggen en ook verkeersbruggen. Het volledige proces van ontwerpen tot het daadwerkelijk bouwen van de bruggen kan bij MBHC worden ondergebracht. U kunt onder projecten vele referentieprojecten vinden. 

 

Van ontwerp tot realisatie

Wij ontwerpen, engineeren, realiseren, inspecteren en onderhouden bruggen. MBHC kan dit als bruggenbouwer turnkey of als toeleverancier leveren. Bij het gehele proces blijft u natuurlijk als klant nauw betrokken. Onze deskundige en zeer ervaren vakmensen zijn dag en nacht bereid om uw projecten vakkundig te realiseren.

 

Ook met moderne contractvormen kunnen wij voor uw een flexibele en solide partner zijn. De ervaring welke wij hierin hebben opgedaan kan voor uw project een waardevolle synergie opleveren. U krijgt eerlijke antwoorden en kwaliteit! 

  

Voordelen van MBHC en haar bruggen:

  • Kwaliteit staat altijd voorop, overal!
  • Flexibele en solide partner.
  • Prijstechnisch concurrerend.

 

Bekijk hier een aantal projecten

Downloads